Rønnede

Fjerkræudstilling i Rønnede hallen i weekenden

Se billedserie

Vordingborg Fjerkræklub, Møns Fjerkræklub og Fjerkræklubben For Faxe & Omegn afholder fjerkræudstilling i Rønnede hallen i weekenden.

Lørdag den 18. og søndag den 19. november finder en stor fjerkræudstilling af racefjerkræ sted i Rønnede hallen, Eskilstrupvej 7, 4683 Rønnede. Udstillingen afholdes af Vordingborg Fjerkræklub, Møns Fjerkræklub og Fjerkræklubben For Faxe & Omegn.

De sidste tilmeldinger er kommet og der bliver 441 stk. racefjerkræ at se på. De fordeler sig således: 119 høns, 213 dværg høns, 12 gæs, 40 ænder og 57 duer.

I år der mange nye ting med inde for racefjerkræ, i de store høns vil der være en god blandet af racer og farver, der kan ses orpington i både store og dværg, silkehøns i begge størrelser, en sjældenhed som Spidtoppet Appenseller samt Brakel i både store og dværg

I dværghønsene kan der ses blandt andet R.I.R. med rosenkam og de små Sebright, Antwerpener skæghøns og Hollandsdværg, racer som er noget af de mindste inden for dværghøns

I ænder og gæs er der de sjældne Gule Amerikanske gæs, de små Mignon ænder i flere farver og de sjældne Magpai ænder

I duerne kan der ses bland andet Arabiske trommer, Texanere og Kinesere, jo den er god nok, racerne kan være opkaldt efter lande og stater.

Udstillingen har åbent lørdag fra klokken 14 til 17 og søndag fra klokken 10 til 16. Der er præmie overrækkelse klokken 15.

Der er fri entre.

Kommentarer