Haslev

3 boksere til diplomstævne

Se billedserie Andreas Dahlstrøm Petersen
Haslev ABK havde 3 boksere med til diplomstævne ved Bispebjerg BK søndag d. 7 april.
Første i ringen var Simone Skytt som desværre blev ramt og fik bukket 2 ribben. Og kampes blev stoppet. Simone har i den grad overrasket os alle ved at vise sit værd i form af lyst og vilje til at bokse – Imponerende.
Næste i ringen  var  Andreas Dahlstrøm Petersen som med sit enorme overblik formåede at holde fokus på de lige stød og bevægelse boksede en flot kamp imod en meget uortodoks bokser. En bokser som vi med tiden  vil høre meget mere om og til. Andreas fik 32 point for sin indsats. Og dermed indkasserede sit Tredie diplom.
Sidste bokser i Ringen for Haslev ABK. Var Emma Karstenberg der har været i ringen 1 gang tidligere ligeledes fokuserende på de lige stød og bevægelse gav Emma og hendes modstander fra Nyk. F bokseklub. En flot og engageret kamp. Emma har vilje og lyst til at bokse og virker meget målrettet. Emma fik 28 point for sin flotte boksning, der blev rost i hele Bokse lokalet. Emma indkasserede også diplom.
Dette er hvad vi tager til træning for 3-4 gange om ugen.  Næste bokser i Ri gen for Haslev  ABK er Julius Bendig som stiller op til de nationale Begynder mesterskaber i Jyllinge d, 27-28 april. Julius er en spændende bokser der er meget engageret,målrettet i sin boksning. Julius er bevægelig og hårdtslående – En meget talentfuld bokser.

Kommentarer