Haslev

4 boksere til breddestævne

Haslev bokseklub af 1976 stillede med 4 boksere til breddestævnet i Jyllinge her i weekenden.

Lørdag den 10. februar deltog Haslev bokseklub af 1976 i et breddestævne i Jyllinge. Klubben havde tilmeldt 5 boksere, men der var kun kamp til 4 af dem. Sebastian som ved det sidste stævne blev kåret til stævnets bedste på drengesiden var der desværre ikke nogen kamp til.

Sander, Nils og Adil var tilmeldt til at skulle bokse diplomkampe, Shahid skulle bokse en rigtig kamp.

Diplomkampe adskiller sig i forhold til rigtige boksekampe ved, at der aldrig må bokses med råstyrke, men udelukkende teknisk. Bokserne bedømmes på parader og undvigelser, balance og fodarbejde samt rene slag. Opnår bokseren 27 point, udløser dette et diplom.

Det var første gang, at Sander skulle træde ind under tovene og op i ringen, da der ikke var nogen kamp til ham ved det sidste breddestævne i januar. Sander mødte en bokser fra Gilleleje og opnåede 27 point og fik dermed sit første diplom med hjem. Sanders modstander havde noget længere rækkevidde end Sander hvilket sætter hans præstation i relief.

Nils boksede mod en bokser fra Haslev ABK og opnåede 30 point og fik dermed endnu et diplom med hjem til samlingen. Adil mødte ligeledes en bokser fra Haslev ABK, Adil fik 26 point hvilket lige akkurat ikke var nok til at få et diplom.

Shahid boksede imod en højrefods bokser fra Gilleleje. Det var en rigtig god kamp men bokseren fra Gilleleje var lige en anelse bedre end Shahid og vandt derfor fortjent 3-0.

For Nils, Adils og Shahids vedkommende var det det sidste stævne og en del af forberedelserne inden de stiller op til sjællandsmesterskaberne som bliver afholdt i Korsør i den første weekend i marts.

En stor tak fra klubben sendes til Malermester Jacob Nielsen Vestergade 9, 4690 Haslev for igen at sponsorere noget kamptøj til bokserne.

Haslev Bokseklub af 1976 holder til på Vesterled 16, hvor der både trænes boksning (fra 10 år) og motionstræning (fra 15 år). Mangler du noget at lave i aftentimerne? Så mød op og få en prøvetime eller to. Her er plads til alle og kontingentet er billigt.

Man kan følge Haslev Bokseklub af 1976 på facebook og kontakte dem på telefon 20953327.

Kommentarer