Erhverv

Anlægsgartner køber andel af brolæggerfirma

brolaegger_kompagniet_faxe

Faxe: Brolægger Kompagniet A/S i Faxe og anlægsgartnervirksomheden Malmos A/S indgår nu i et tæt samarbejde.

Anlægsgartnervirksomheden Malmos A/S har købt 70 procent af Brolægger Kompagniet i Faxe. Det medfører at Brolægger Kompagniet nu udgør et søsterselskab til Malmos A/S, der ejes af SP Holding Ubby Aps. Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Beslutningen om opkøbet er sket på baggrund af et mangeårigt samarbejde. De sidste dokumenter blev underskrevet i onsdags.

– Vi har købt størstedelen af Brolægger Kompagniet, som kører videre i eget navn og med egen organisation, siger Morten Dohrmann Hansen, administrerende direktør i Malmos A/S.

Processen har kørt i et halvt års tid, oplyser Morten Dohrmann Hansen til Licitationen – Byggeriets Dagblad. Han ser frem til at det tætte samarbejde nu for alvor skal udvikles til gavn for begge virksomheder.

– Nu får vi et kæmpe rygstød, siger Hans Windfeld Petersen, medejer i Brolægger Kompagniet A/S. Han var med til at grundlægge virksomheden tilbage i 1991.

Læs også: Faxe-firma er indstillet til Brolæggerprisen 2015

Det var Malmos, der har afdelinger i Ubby på Vestsjælland og i Roskilde, der tog initiativet til opkøbet. De har en omsætning på godt 150 millioner kroner om året og  beskæftiger omkring 70 medarbejdere. Brolægger Kompagniet A/S, der holder til i Faxe, beskæftiger cirka 20 medarbejdere .

Kommentarer