Haslev

Benjamin Kjær genvandt DM

Benjamin Kjær genvandt DM i trampolinspring på hjemmebanen i Haslev.
Haslev TTs bedste trampolinspringer, Benjamin Kjær stod for det store pres, der lå på ham ved DM i trampolinspring i Haslevhallen lørdag.
De tre foregående år har Benjamin trukket sig sejrrigt ud af DM-kampen, og med den baggrund kunne han kun skuffe ved dagens DM. Det gjorde han heldigvis ikke, og trods ekstra pres i finalen, hvor tidsplanen gik fløjten på grund af en skadet springer, stod Benjamin for presset, og med en overbevisende indsats og stævnets bedste øvelse satte Benjamin en tyk streg under sin status, som Danmarks bedste springer. Det var fjerde gang i træk, at Benjamin stod øverst på skamlen ved senior DM.

Sølvmedaljen gik lidt overraskende til veteranen Christian Andersen, som arbejder hårdt på et comeback, Peter Sørensen, ST Nordjylland vandt bronze og HTTs Joan Cheung blev nummer 4.

Damernes konkurrence blev vundet af Maila Walmod, Roskilde.

I synkronspring var der ikke de store forventninger til de lokale springere, da favoritparret Benjamin/Teis Petersen ikke stillede op pga en skadet Teis. Men de lokale springere fandt igen storformen frem, og det blev til sølvmedaljer til Christian og Joah Cheung foran juniorspringerne Frederik Muusmann/Julius Almtoft, som tog en overraskende bronzeplads.

Kommentarer