Livsstil og forbrug

Boost din sundhed gennem samvær med andre

Fysisk kontakt med andre er enormt sundt. Denne artikel er sponseret.

Sundhedsstyrelsen siger det selv. Fysisk kontakt med andre er enormt sundt. Men hvordan kan det egentlig være? Og vil det så sige, at det er skadeligt, hvis ikke man ses så meget med folk? Der er mange spørgsmål, når det kommer til menneskelig kontakt, og i en tid hvor en pandemi raser, kan det være svært at kramme uden at få dårlig samvittighed. Men bare rolig. Vi kommer her med lidt tips til, hvordan du holder din sundhed ved lige.

Hvorfor er den fysiske kontakt gavnlig?

Fysisk kontakt med andre mennesker er i det hele taget enormt gavnligt for krop og sjæl. Det hjælper altså både på fysikken og på psyken. Hvis man tænker efter, giver det god mening, at fysisk kontakt har gavnlige effekter. Hvis man er ked af det, kan et kram gøre underværker. Hvis du ikke blot vil booste din sundhed men også den lokale økonomi i dit nærområde, kan du med fordel tjekke de lokale sexbutikker ud, som helt sikkert har det, der skal til, for at gøre intimt samvær med din kæreste eller ægtefælle endnu bedre og endnu mere spændende. Det er altid rart at udforske. Dog er der selvfølgelig også mange andre ting, du kan give dig til, hvis du vil booste din sundhed

Stress af 

Det er vigtigt at kunne koble helt af. Hvis din krop er i en konstant stresstilstand, er det ikke sundt for dit helbred. Undersøgelser viser, at hjernen direkte kan tage skade, hvis man er konstant stresset, da stresshormoner påvirker hjernen, som har betydning for hukommelsen. En vedvarende stresstilstand kan altså give hjerneskader, så man ikke så godt kan huske ting længere. Føler du dig ofte stresset? Her kan andre mennesker også hjælpe din sundhed. Snak med en god, lyttende ven om det hele over telefonen. Fortæl hvordan du har det. Et problem bliver altid mindre, når der er flere om at løse det.

Palle alene i verden skal også passe på sin sundhed

Nok er menneskelig kontakt sundt, men er det ikke muligt at mødes med andre, er der en masse andre ting, som du kan gøre for dig selv. Motion er altid en vinder, når det kommer til et sundt liv. Løb en lang tur i skoven, sæt en træningsvideo på hjemme i stuen eller få rengjort hele huset. Alle disse ting giver både motion og velvære, og de kan alle foretages alene eller i selskab med andre. Selvom det til tider ikke er tilladt at mødes med så mange grundet diverse restriktioner, så er det alligevel en god idé at skabe en eller anden form for kontakt med de mennesker, som betyder noget i dit liv. Dette kan enten gøres virtuelt eller med god afstand. Pas på hinanden, og pas også på dig selv.

 

Kommentarer