Karise

Brand på Karise Skole lørdag morgen – kan være påsat

faxe_brand_og_redning_3

Karise: Lærerværelset på Karise skole har fået røg-, sod- og vandskader efter at nogen havde tændt et bål op ad bygningen.

Lørdag den 24. oktober klokken 09:10 lød alarmen på Midt- og Sydsjællands Brand & Redning’s brandstation på Rosenkildevej i Faxe. Meldingen lød at det brændte på skolen i Karise. Alamrne kom fra den automatiske brandmelder.

Men da brandfolkene i Faxe var travlt optaget af noget oilieforurening fra en sunket træfiskekutter i havnen i Faxe Ladeplads Havn, rykkede brandfolkene fra Haslev ud til Karise. Det skriver Sjællandske.

Det viste sig at nogen tilsyneladende havde tændt et bål op ad skolebygningen, lige ved lærerværelset. Lærerværelset har fået røg-, sod- og vandskader, som er ved at blive udbedret af skadeservice.

-Tekniske spor indikerer, at den ikke er opstået af sig selv, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle mere, siger vagtchef Søren Nielsen til TV Øst.

Området er blevet spærret af, og politiet er gået i gang med at undersøge om branden kan være påsat. Desuden håber de, at man kan se hvordan ilden er opstået på videooptagelser fra et overvågningskamera.

Ingen er kommet til skade under branden.

Kommentarer