Faxe

Brugtvognsforhandlere i Faxe har kronede dage

Salget af brugtvogne har i juni slået alle rekorder hos Arne Busk Automobiler i Faxe.

Salget af brugte biler har slået alle rekorder. Sparede penge fra rejser til udlandet og bøvl med offentlig transport har skubbet til salget.

Aldrig har der været solgt så mange brugte biler på en enkelt måned, som tilfældet var i juni. I alt blev der solgt 56.000 brugtvogne, viser tal fra Danmarks Statistik.

Coronakrisen har som så meget andet lagt en dæmper på bilsalget, men det er nu for alvor på vej op i gear. Det gælder også her i regionen. Det skriver TV2 ØST.

Christian Busk, der er medindehaver af Arne Busk Automobiler i Faxe, fortæller ifølge TV2 ØST, at salget af brugtvogne har slået alle rekorder.

– Jeg kan ikke mindes, at jeg i mine 15 år har måttet melde udsolgt på brugtvogne. For tre uger siden havde vi ikke flere og måtte vente på, at vi fik solgt nogle nye biler, så vi kunne få byttebiler ind, siger han til meidet og tilføjer:

– Vi har stillet spørgsmålet til os selv, hvad der gør, at salget har været så voldsomt – men vi er ikke rigtig kommet frem til det præcise svar.

For nogle af kunderne har besparelsen ved at holde sommeferie i Danmark givet luft i budgettet til en nyere bil.

– De, som plejer at brænde penge af på en rejse til en svømmepøl et eller andet sted, må blive hjemme, og så vil de gerne være ordentligt kørende på deres ferie – det er det, vi hører mange af kunderne sige, fortæller Christian Busk.

Kommentarer