Erhverv

Bugsering er en del af sikkerheden

Når man arbejder inden for transportbranchen er der stramme deadlines, der skal overholdes. Derfor er det altid ubelejligt, hvis man oplever driftstop. Det udsætter ikke kun ens køreplan, det kan også være med til at skabe trafikstop på vejene. Af samme årsag er det afgørende, at man har muligheden for kompetent vejhjælp til at udføre en bugsering når som helst og hvor som helst.

Hvad er en bugsering?

En bugsering betyder at slæbe eller transportere et køretøj, der ikke selv er i stand til at køre. Det er derfor en afgørende opgave, som varetages på de danske veje for at skabe det nødvendige trafikflow. Hvert år taber den danske økonomi flere millioner kroner som et resultat af kø og trafikuheld. Derfor er det afgørende, at man som privat såvel som erhvervsdrivende har de rigtige forudsætninger for at gøre en forskel, når uheldet måtte være ude. Her vil en vejhjælpsaftale med tilhørende bjergning og bugsering være med til at gøre en forskel for ikke blot den enkelte, men også de øvrige bilister på vejen.

Det er altid altafgørende ved en bugsering såvel som øvrige vejhjælpsopgaver, at sikkerheden er i top. Der må aldrig optræde tvivl eller usikkerhed om, at man er i trygge hænder hele vejen igennem.

Sådan er man på forkant med uheldet

I arbejdet inden for transportbranchen er der ikke noget, der bliver overladt til tilfældighederne. Tværtimod er der stramme deadlines og krævende kunder, der sætter høje krav. Derfor er det til stor frustration for alle parter, hvis der måtte ske et driftsstop. Yderligere vil hele situationen forværres, hvis man derefter først skal ud og undersøge ens muligheder for hjælp til fjernelse af køretøjet. Af samme årsag er det altid en fordel at være på forkant med uheldet med et kompetent vejhjælpsabonnement. I en sådanne løsning vil følgende være inkluderet

• Bugsering
• Starthjælp
• Hjulskifte
• Brændstof

Der kan opstå situationer, hvor en nødreparation på stedet ikke er tilstrækkelig. Her er det essentielt at have en samarbejdspartner, der kan yde en bugsering uafhængig af køretøjets størrelse eller gods. Dette er afgørende i erhvervslivet, hvor sværvognskøretøjer kræver en større kapacitet og erfaring fra medarbejderne.

Yderligere kan det være essentielt at have tilgængelig starthjælp. Særligt i de kolde vintermåneder er dette et stort problem, der forsinker hele produktionen. Dette vil fortsat være en mulighed. Dog hvis der er tale om et dødt batteri, så vil en bugsering være en nødvendighed.

I eftersøgningen efter den helt rigtige vejhjælp kan det være essentielt at finde en virksomhed, der skaber hurtige løsninger. Det samme gør sig gældende med hjulskift, der kan gøres på stedet, så transporten kan fortsætte efter aftale og uden unødig forsinkelse.

I forsøget på at yde den bedste service for kunderne kan det ske, at man løber tør for brændstof. Det kan ligeledes være et resultat af en fejlvurderet situation, der ender med en tom tank og et stort problem. Her vil et kompetent abonnement give muligheden for levering af diesel eller benzin, så køretøjet hurtigt er på vej videre.

Kommentarer