Haslev

Danske solister hylder Chuck Berry

Maybellene - Johnny B. Goode - Rock'n'roll Music - Little Queenie - Roll Over Beethoven og...

Fem musikere og deres fantastiske band genskaber lyden af 50’erne ægte rock ‘n roll-lyd, og sætter spot på Chuck Berrys indflydelse på musikken de elsker. Den 25. januar 2020 vælter de Ny Ridehus i Næstved med en overvældende mængde hits og guitar-rifs.

Mike Andersen, Billy Cross, Ester Brohus, Michelle Birkballe og Mek Pek har slået sig sammen omkring deres fælles passion for Chuck Berrys musik og bagkatalog af store hits. Chuck Berry har haft stor indflydelse på alle fem solisters musik og karrierer, ligesom for så mange andre inden for rockmusikken.

Den 18 marts 2017 døde en af verdenshistoriens største rock’n’roll-musikere, da 90 årige Chuck Berry åndede ud for sidste gang i sit hjem i Wentzville, Missouri. Ingen kunstner har  været vigtigere for udviklingen af rockmusikken end Chuck Berry, og han er efter manges mening, den bedste sangskriver og performer indenfor genren. Antallet af musikalske
signaturer og riffs er enestående. Langt de fleste musikere har spillet hans sange og hvor ville bands som The Beatles og The Rolling Stones have været, hvis det ikke havde været for Chuck Berry?

bunkevis af andre perler rystede han ud af ærmet, primært i 1950’erne, men også i 60’erne
og 70’erne. Chuck Berry var den største!

Koncerten er skabt med stor inspiration fra den legendariske koncert film “Hail, hail Rock’n’roll” hvor Keith Richards havde samlet et super hold af musikere og solister for at hylde mesteren – rockmusikkens mest betydningsfulde sangskriver og performer.

Som backing for de fem danske solister står The Hail, hail rock’n’roll band, som også spiller

under navnet Shaky Ground. De er bedst kendt som backing band for bl.a. Henning Stærk, Henning Kvitnes, Link Wray og Dan Baird – et af dansk rockmusiks mest succesfulde backing bands. Og med bl.a. Henning Stærk hitalbummet Dreams to Remember på samvittigheden også et af de bedst sælgende.

Skal du være med til at hylde mesteren, og samtidig nyde en perlerække af Danmarks bedste musikere, kan du sikre din billet allerede i dag. Du finder billetterne på www.gkkultur.dk, og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Ring i forvejen og få dem reserveret på billettelefon 5588 3950.

Kommentarer