Haslev

Demonstration ved næste byrådsmøde

Haslev: Velfærdsalliancen demonstrerer foran byrådsmødet i Kultunariet i Søndergade, Haslev ved næste byrådsmøde.

Torsdag den 15. september klokken 18.00 demonstrerer Velfærdsalliancen demonstrerer byrådsmødet i Kultunariet i Søndergade, Haslev.

Velfærdsalliancen er en landsdækkende alliance af borgere, ansatte, foreninger, partier osv., der siger JA til tryghed og velfærd og NEJ til flere kommunale nedskæringer. Den 15. september går de på gaden i hele landets kommuner og demonstrerer imod kommunale nedskæringer.

– I Faxe kommune, som i landets øvrige kommuner, mærker vi det økonomiske pres fra regeringen. Kommunerne skal spare, og der bliver sparet alt for meget på velfærden. I 2018 afskaffes det såkaldte ”omprioriteringsbidrag”, men i stedet vil regeringen og kommunerne samme år indføre ”moderniserings- og effektiviseringsprogrammet” – kort sagt et program der vil tage 1 mia. om året fra kommunerne. Kald det omprioritering eller kald det moderniseringsprogram, sparekniven har mange navne, udtaler Signe Andersen fra Enhedslisten Faxe og hun fortsætter:

– Har vi råd til at spare yderligere på velfærden i Faxe kommune? Eller er det nu, vi må sige stop? Lad os vise Faxe kommunes byrødder at vi deler deres frustrationer over besparelserne på kommunalområdet.

Enhedslisten Faxe er initiativtager til Velfærdsalliancens lokale demonstration i Søndergade foran byrådsmødet i Kultunariet 15. september klokken 18.00. De opfordrer alle, der vil kæmpe for velfærd i Faxe, til at deltage i demonstrationen.

Hvis man ønsker flere informationer kan man skrive e-mail til hjemtilsigne@gmail.com

Man kan se mere om demonstrationen på facebook.

Kommentarer