Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Besøg TÅRNET i Gisselfeldts skov

Afholdes 27. april 2019 kl. 11:00 - 14:00

Kom med på en guidet tur og hør om projektet med Tårnet og Camp Adventure lørdag den 27.04.19 kl. 11:00 – 14:00.

Besøg Camp Adventures flotte og prisbelønnede nye udsigtstårn TÅRNET i Gisselfelds skov ved Rønnede. Du får historien bag og inviteres med på en guidet tur, og vi kommer selvfølgelig op i TÅRNET – på den smukkeste årstid – lige når skoven lige er sprunget ud. Du kommer til at høre om projektet, processen og brandingen, herunder om nye tiltag og planer.

Det nye vartegn og turismefyrtår er ‘vokset’ op midt i skoven. TÅRNET rejser sig over trækronerne, og er på toppen 135 meter over havets overflade og det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen af tårnet vil du kunne opleve en helt unik udsigt over landskabet i hele Sydsjælland. I klart vejr vil man kunne se mere end 25 km ud over den smukke Sydsjællandske natur – og kunne se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket.

Det nye udsigtstårn er bygget af Camp Adventure, der også har 10 trætopbaner i forskellige sværhedsgrader samt Danmarks længste svævebane. Camp Adventure har desuden en indendørs klatrehal og en naturlegeplads med forhindringsbane og mange hyggelige ’siddesteder’, fx lige ned til den lille sø ved siden af gårdpladsen.

Det er arkitektvirksomheden Effekt, der har tegnet det 45 høje udsigtstårn kaldet ’Tårnet’, der allerede var vidt berømt i hele verden, allerede inden det blev bygget. I 2017 vandt det timeglasformede tårn nemlig en tysk designerpris, og blev eksponeret i internationale medier. Så ud over at give adgang til en enestående udsigt, er tårnet en attraktion i sig selv.

Man går op i Tårnet via en 600 m lang rampe, der starter fra skovens bund, og bevæger sig op langs trækronerne og kulminerer med en 360° udsigt over det unikke kuperede sydsjællandske landskab. Du kan se mere om stedet på www.campadventure.dk.

Camp Adventure har denne dag åbent frem til kl. 18.00, så der er mulighed for at blive efter LOF-arrangementet, og evt. tilkøbe billetter til klatrebanerne.

I prisen indgår: Foredrag og guidet rundvisning samt billet til Tårnet.

OBS! Der er mulighed for at købe mad og drikke på Camp Adventure.

Der skal påregnes p-afgift for biler på 50 kr.

Mødested: kl. 10:55 Camp Adventure, Hovedhuset v/ Informationen, Denderupvej 19, 4690 Haslev.

Tid

Dato:
27. april 2019
Tidspunkt:
11:00 - 14:00

Alle arrangementer