Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familieteater i Rønnede hallen

Afholdes lørdag 23. november 2019 kl. 10:30 - 12:00

Teateret Aspendos og Rønnede IF Gymnastik inviterer til familie teater i Rønnede hallen lørdag den 23. nov. 2019 kl. 10.30 med efterfølgende familievenlig frokost.

 

Forestillingen “De fire ønsker” henvender sig til familier med børn i alderen 4-10 år, men alle er velkommen uanset alder.

Om forestillingen:
Et eventyr fuld af magi, løgne og bedrag!
Det er historien om to familier, der har hver deres måde at modtage fremmed, og ikke mindst hvad de får til gengæld for deres gæstfrihed – eller mangel på samme.
For hvem mon han er, den mystiske fremmede? – og kan en ko virkelig have fire lange horn?
Teatret Aspendos har skabt en humoristisk og nærværende genfortælling af et gammelt folkeeventyr. Steffen fortæller med tæt publikumskontakt og glimt i øjet.
Det er en historie hans far fortalte ham dengang da han selv var barn.
Steffens far fik den fortalt af sin far – altså Steffens Farfar. Som fik den fortalt af sin far – altså Steffens oldefar! Som fik den fortalt af sin far – altså Steffens tipoldefar! Og Tipoldefar – han oplevede det hele selv! … I Virkeligheden!
Selvom det foregår engang for længe, længe siden – så længe siden at det var dengang Tipoldefar levede – er historien højaktuel selv den dag i dag.

Billetprisen er 75 kr. pr. person inkl. frokost (Drikkevare skal tilkøbes) som kan købes på vores hjemmeside www.roennedeif.dk under afdelinger / gymnastik / hold og tilmelding.

Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte os på mail via gymnastik@roennedeif.dk

Overskuddet fra forestillingen vil gå til oplevelser med foreningens gymnaster

Tid

Dato:
lørdag 23. november 2019
Tidspunkt:
10:30 - 12:00

Alle arrangementer