Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gymnasiet holder Åbent Hus med stærke tilbud

Afholdes 15. januar kl. 19:00 - 21:00

Gymnasie-elever på MSG Haslev vil fremover få en ny mulighed, nemlig at komme afsted på en to-ugers Work Camp i et andet europæisk land som led i deres gymnasieforløb. MSG har nemlig indgået et særligt samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, som arrangerer Work Camps for unge. Alt det – og meget mere – kan man høre mere om, hvis man kommer til Åbent Hus på gymnasiet på onsdag den 15. januar kl. 19.00.

Alle unge, der overvejer at søge ind på en ungdomsuddannelse, er velkomne. Og det er deres forældre og andre interesserede selvfølgelig også.

På denne informationsaften bliver der blandt andet fokus på noget af det, som er unikt for MSG: Stor faglighed kombineret med stor tryghed. Tryghed, fordi man som elev ikke drukner i mængden på det lille gymnasium – og stor faglighed, fordi MSG Haslev og MSG Ringsted har fælles lærerkorps, og derfor kan trække på lige så stor faglig lærer-kraft som et mellemstort gymnasium.

Man kan også høre om andre af de tilbud, der er særlige for MSG, fx talent-tilbuddet MSG Academy, der har fokus på innovation, der kan udføres i det virkelige liv, og MSGs Masterclass i Drama, med teaterforestillinger på meget højt niveau.

Man kan møde både elever og lærere fra gymnasiet, og i løbet af aftenen vil der også være mulighed for at få en oplevelse af, hvordan undervisningen i gymnasiet foregår.

På MSG Haslev kan man både tage STX og HF.

MSGs rektor, Lene Eilertsen, opfordrer alle unge, der går 9. eller 10. klasse i Faxe Kommune, til at lægge vejen forbi på onsdag.

– Det vigtigste for unges fremtid er at få sig en uddannelse, og STX er stadig den ungdomsuddannelse, som giver adgang til flest videregående uddannelser. Her på MSG Haslev har man mulighed for at prøve sig selv af inden for mange forskellige fag, så man er bedre fagligt rustet, og mere personligt moden, når man skal tage det endelige valg om sin uddannelse, siger hun.

Tid

Dato:
15. januar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangør

MSG Haslev

Sted

MSG Haslev
Skolegade 31
Haslev, 4690 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer