Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Irsk aften i HUSET40

Afholdes 14. november 2019 kl. 19:15 - 21:30

Torsdag d. 14.11. kl. 20.00 er der Irsk aften i Faxe Ladeplads Kulturhus, Hovedgaden 40.

Her kan du opleve eller genopleve Denis McLaughlin, som spiller og synger et bredt spektrum af kendte irske sange. Han spiller og synger i år igen sammen med den danske violinist Pia Nygaard.

Det bliver en aften med irske rytmer, ballader og sing-along songs.

Denis McLaughlin er vokset op i den Nordirske by Derry, men har boet spillet og sunget i Danmark i ca. 20 år uden dog at miste sin charmerende irske dialekt. Han har gennem mange år optrådt på festivaler, til byfester og på pubber, både som solist, og sammen med andre musikere, venner og familie. Denis spiller især guitar og bodhran (irske rammetromme), men også på andre instrumenter.

Pia Nygaard er uddannet violinist ved det Fynske Musikkonservatorium (DFM). Hun har spillet violin siden hun var syv år gammel. Pia har spillet i flere musikgrupper, hvis repetoire mest har været nordisk folkemusik, men også hendes egne kompositioner. I de senere år har Pia udviklet en særlig interesse for irsk musik, og har herunder ofte optrådt sammen med Denis McLaughlin.

Dørene åbnes kl. 19.15. – Yderligere oplysninger om koncerten og køb af billetter mv. findes på hjemmesiden: www.huset40.dk

Find flere begivenheder her.

Tid

Dato:
14. november 2019
Tidspunkt:
19:15 - 21:30

Alle arrangementer