Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mit liv med Hverdags-psykopater

Afholdes 20. februar kl. 18:30 - 21:30

Alexa Pearys foredrag er for dig, der ønsker at få en overordnet viden om psykopaters adfærd, og som ønsker at forstå, hvordan denne adfærd påvirker dig og alle andre omkring psykopaten. Uanset, om du er et familiemedlem, en ven, en kollega – eller du i dit job kommer i berøring med psykopater og deres ofre – så får du et overblik, en viden og en større forståelse af de psykiske spil, der foregår omkring en psykopat. Og du får en ide om, hvad der skal til for at komme ovenpå igen efter mødet med en psykopat.
Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og de gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

Alexa fortæller med eksempler fra sit eget liv om, hvad en hverdags-psykopat er for et menneske. Hvordan de opfører sig, og hvad der kendetegner dem.

Alexa giver dig en indsigt i, hvordan du kan vide, om du har én af disse følelsesmæssige vampyrer i din nærhed. Og ikke mindst, hvad de gør ved dig og din mentale sundhed.

Alexa fortæller om, hvad hun har gjort for at slippe fri fra den ubehagelige dans med en hverdags-psykopat. Og hvordan hun har genvundet kontrollen over sit eget liv.

Tid

Dato:
20. februar
Tidspunkt:
18:30 - 21:30

Sted

Haslev Folkebibliotek
Rådhusstien
Haslev, 4690 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer