Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Power

Afholdes 18. september kl. 17:00

Vi kan godt love Jer for at forestillingen 2020 bliver vores hidtil bedste og mest powerfulde program vi har præsenterer siden vores start i 2002. Forestillingens titel bliver derfor POWER !

I kommer til at møde én af verdens stærkeste mænd, Denis Ilchenko, et muskelbundt fra Ukraine som jonglerer med bildæk og løfter over 400 kg. Det kvindelig modstykke i kategorien Power bliver Martyn Chabry der med kvindelig power er uovertruffen i kostumeskift og virtuos på instrumenter, hun er iøvrigt prisvinder ved den internationalle cirkusfestival i Monte Carlo. Af yderligere kraftpræstationer skal I møde håndstandsartist Michael Mudrak der stående på hænder ovenpå 10 stablede mursten lader stenene vælte og han ryger med ned stadig stående på sine hænder, en kraftpræstation der simpelthen bare skal opleves. Som modvægt til al spændingen, har vi naturligvis også masser af humor på programmet. I år går vi atter lidt andre veje med klovneriet, hvor topnummeret bliver en musikalsk entré og hvor selveste direktør Baldoni spiller for. Løven Leonardo er selvfølgelig stadig med så vi kan godt love Jer, at I vil græde – af grin og et er sikkert at Mine damer og Herrer – det bliver værre og værre også i 2020.

Atter i år er forestillingen helt uden levende dyr, men til gengæld fabelagtige og dygtige artister.

Info

Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie.

Priser

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:
A-loge: 260 kr (børn 3-15 år), 290 kr (voksne +16 år)
B-loge: 210 kr (børn 3-15 år), 240 kr (voksne +16 år)
1. plads: 210 kr (børn 3-15 år), 240 kr (voksne +16 år)
2. plads: 180 kr (børn 3-15 år), 210 kr (voksne +16 år)

Tid

Dato:
18. september
Tidspunkt:
17:00

Alle arrangementer