Haslev

Er du tidlig iværksætter og mangler du penge til vækst?

Kom til infomøde med Innovationsfonden og Vækstfonden og bliv klogere på dine muligheder for risikovillig finansiering fra staten.

Du kan tilmelde dig i byerne Odense, Aalborg, Aarhus og København.

Vækstfonden og Innovationsfonden inviterer tidlige, videnbaserede virksomheder til informationsmøde om mulighederne for risikovillig kapital fra staten: Innovationsfonden i form af tilskudsmidler, og Vækstfonden som den samlende indgang til låne- og egenkapital.

Til infomødet vil du blive klogere på henholdsvis Innovationsfondens og Vækstfondens produkter til tidlige iværksættere, hvem der kan ansøge, og hvordan du søger.

Du vil på dagen også møde en casevirksomhed, der vil fortælle om sin vækstrejse. Virksomheden vil bl.a. dele ud af de tanker og erfaringer, de gjorde sig forbindelse med at få bløde penge fra Innovationsfonden og hårde penge fra Vækstfonden. Du vil også møde en business angel, som vil uddybe, hvad de kigger efter i den enkelte virksomhed.

Erhvervskonsulent Kurt Skjold fra Business Faxe deltager i arrangementet i København den 18. juni, så hvis I er interesserede i at deltage så giv gerne Kurt Skjold besked.

Kommentarer