Foreningsnyt

Er du også én af dem der tænker at noget skal justeres her efter Corona-tiden?

Marianne Miravet Sorribes, Forfatter og Spirituel Psykoterapeut. Arkivfoto.

Mange af os har brug den sidste tid med Corona og de nye vilkår til at tænke over hvad der er det vigtigste i livet, opdaget ønsket om mere ro og nærvær eller måske helt at skifte job og karrierer.

Er du én af dem, er der inspiration at hente i historien om Maria Magdalene og hendes livsopgave. Det er historien om at fordybe sig, lytte ind ad og anerkende sine inderst drømme. Opdage dybden vores inderste glemte feminine kraft. Den feminine kraft, som både er i mænd og kvinder, invitere os til et liv hvor vi kæmper mindre og hvor vi lettere finder ind til måder der kommer fra vores egen mening i samklang med hjertet og vores tidligste passion.

Tirsdag den 9.6 inviteres du til at opleve Maria Magdalene og hendes spændende liv og gerning, som den formidles af forfatter og spirituel psykoterapeut Marianne Miravet Sorribes. Marianne Miravet Sorribes er forfatter til bogen “Maria Magdalene og de ni portes visdom” og med sine mere end 30 års erfaring flettes historien sammen med lette og konkrete øvelser du kan bruge til at justere din hverdag så den kommer mere i tråd med dine egne inderste ønsker.
Marianne Miravet Sorribes er leder og grundlægger af ”De Ni Porte” Institut for Spiritualitet og en yderst erfaren formidler af personlige og spirituelle udfordringer. I et enkelt og nærværende sprog øser hun sin store erfaring med det indre liv og evner med eksempler og øvelser at invitere os ind i nærværet og i et liv der rummer det der er vigtigst for os, hver især.

FAKTABOX:
Foredrag: Maria Magdalene som inspirator og forløser med forfatter Marianne Miravet Soribes.
Dato og tid: Tirsdag den 9. juni 2020 kl. 18.30 –20.30
Sted: Tokkeruplund, Tokkerupvej 36, 4640 Faxe
Entré: Kr. 50,-.
Let aftensmåltid kan bestilles/serveres fra kl. 17.30/Kr. 35,- (ta’ evt. dit eget service med, hvis du har behov for det) – Du er også velkommen til at gå en tur i haven fra kl. 17.00.
Corona: arrangementet afholdes efter gældende retningslinjer. (max 20 deltagere)
Tilmelding senest 04.06 på sms 6130 8912 efter først til mølle princippet.
Læs mere: deniporte.dk – tokkeruplund.dk

Kommentarer