Haslev

Faxe Gospel flytter til Haslev

Faxe Gospelkor har været i gang i mere end 12 år, og alle årene har de været tilknyttet Faxe Kirke.
Men da Corona ramte tilbage i marts måned, måtte koret indstille alle aktiviteter, ligesom så mange andre også måtte gøre.

Men det stoppede ikke koret med at holde kontakten med hinanden.
Korleder Line Hougaard Ottosen har blandt andet indspillet acapella-videoer til koret i løbet af foråret, ligesom der også blev holdt en sommerafslutning i hendes have, hvor det var muligt at mødes og samtidig holde afstand.

Og nu er det endelig blevet tid til at kunne starte øveaftenerne op igen d. 18/8-2020 kl. 19.

Bundeswehr-universitet i München har forsket i, hvor stor spredningen af smitte er ved sang, og de kom frem til, at spredningen af både store og små dråber, uanset hvor kraftigt man synger, kun er en halv meter ud.
De anbefaler dog stadig, at man står 1½ meter fra hinanden og forskudt, for at være på den sikre side.

Dette vil skabe praktiske udfordringer i Faxe Kirke på grund af korets størrelse, og derfor har vi måtte ud og finde et lokale, hvor der er plads nok til, at vi kan stå med den afstand, udtaler korets formand Carolineh Justif.

Derfor vil korets efterårssæson foregå i festsalen på Sofiendalsskolen i Haslev hver tirsdag fra kl. 19-21.30
Og det giver god mening at synge med. For ikke nok med, at mange bliver glade af at synge gospel, så har tyske forskere i Frankfurt faktisk fundet ud af, at det at synge frigiver nogle hormoner i kroppen, der går ind og styrker vores immunforsvar. Og det kan vi vel alle bruge, her hvor vi går ind i den mørke tid.

Udover øveaftener byder efterårssæsonen også på en workshop med sanglærer Paula Befrits, hvor korets medlemmer kan blive lidt klogere på sangteknik.

Så der er al mulig god grund til at komme og være med.

Koret optager nye medlemmer de første 4 uger, og der er plads til alle, der er glade for at synge.

Den første øvegang 18/8 er det gratis at prøve og synge med, herefter koster det 50 kr. for en prøvegang.

Så snyd ikke dig selv for at få boostet dine tirsdag aftener med lækker livgivende gospelsang, masser af glæde og en tosset korleder.

Kommentarer