Haslev

Forfattereftermiddag med krimi & vin i anledning af Bogfestival

Oplev Hans-Willy Bautz, der kommer og fortæller om sine krimier, hvis gennemgående figurer er den dansk-tyske journalist Michael Beck og hans sicilianske kæreste, kriminalkommisær Angela Pecci.

Hvert år i november mødes omkring 35.000 danskere til Bogforum i Bella Center. Sådan bliver det ikke i år på grund af corona.

Derfor går DR nu sammen med centrale kræfter i den danske bogbranche om initiativet ’Bogfestival’.

’Bogfestival’ er blevet til i samspil mellem DR og stærke danske litteraturinstitutioner som Bogforum, Dansk Forfatterforening, Danske Forlag, Danske Biblioteker/ Danmarks Biblioteksforening, boghandlere og Litteratursiden.dk.

Tilsammen har organisationerne gjort det muligt at tilbyde læserne et hav af bogstof på tv, radio og dr.dk og ved live-begivenheder over hele landet i weekenden 7.-8. november. Alle arrangementer gennemføres i overensstemmelse med gældende regler for corona.

Faxe Kommunes Biblioteker vil selvfølgelig også gerne bidrage til Bogfestivalen, og det gør vi ved at tilbyde et gratis arrangement – Krimi & vin – søndag d. 8. november kl. 14-15:30 på Haslev Bibliotek.

Det er vores lokale forfatter, Hans-Willy Bautz, der kommer og fortæller om sine krimier, hvis gennemgående figurer er den dansk-tyske journalist Michael Beck og hans sicilianske kæreste, kriminalkommisær Angela Pecci.


Hans-Willys fjerde og seneste bog, Midsommermordene: Commisaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord, foregår, som det antydes, i Mariager.
Den femte bog i rækken er lige nu ved at bliver skrevet, og den kommer til at foregå på Sydsjælland, og mon ikke, noget af handlingen kommer til at udspille sig i Haslev?

Alt det, og meget mere får vi at vide d. 8. november, og til arrangementet serveres der siciliansk rødvin, som ifølge Hans-Willy Bautz fungerer særdeles godt sammen med hans krimier.

Arrangementet foregår i underetagen på Haslev Bibliotek med indgang fra Rådhusstien søndag d. 8.november kl. 14.

Kommentarer