Faxe

Har I en god idé som kan udvikle jeres lokalområde?

Send en ansøgning om økonomisk støtte hos Faxe Kommune og hjælp med at udvikle dit lokalområde. Arkivfoto
Har I et godt projekt, der styrker fællesskabet og den lokale identitet? Så er der snart mulighed for at søge midler.

For eksempel et læringsrum i et maritimt miljø, som de lokale ildsjæle i Faxe Ladeplads fik tilskud til i 2019. Måske en App med de historiske ruter og invitation til at familierne begiver sig ud i det fri i Karise? Eller bare et lille tilskud til beplantning langs en allé?

Hvis I har sådan et projekt i tankerne, så er det nu, I kan gøre jer klar til at søge om økonomiske støtte hos Faxe Kommune. Det er nu, I skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge økonomisk støtte ved puljen ”På Forkant 2020” til august.

Byrådet har afsat 300.000 kroner til projekter i Faxe Kommune. Formålet er at styrke fællesskabet og den lokale identitet i kommunens landdistrikter. Projektansøgninger vurderes ud fra, hvordan de er med til at understøtte de lokale potentialer til udvikling. Støtte fra puljen skal samtidig være med til at styrke organiseringen i lokalområderne og tilskynder borgere til at organisere sig og i fællesskab drøfte, hvad man vil med sit lokalområde.

Forbered ansøgningen nu og vær med i næste runde – ansøgningsfristen bliver den 21. august 2020.

Den 25. juni lægges ansøgningsformularen op på hjemmesiden. Der bliver mulighed for at ansøge online.

Har du spørgsmål kan du kontakte Ib Østergaard Rasmussen, direktionssekretariatet på mail: ibrab@faxekommune.dk eller ved at ringe på telefon 42 43 33 13.

Kommentarer