Haslev

Haslev Bokseklub af 1976 deltog i SM i Vemmelev

Haslev Bokseklub af 1976 stillede med to boksere til sjællandsmesterskaberne i weekenden.

Haslev Bokseklub af 1976 havde tilmeldt tre boksere til Sjællandsmesterskaberne, som blev afholdt i weekenden i Vemmelevhallen ved Korsør.

Nils Carstensen på 13 år bokser i myggevægt, Shahid på 12 år bokser i atomvægt og Adil på 14 år bokser i fluevægt.

Der var desværre ikke tilmeldt nogen boksere i Adils vægtklasse så han fik ikke nogen kamp. Det var ærgerligt, da han har trænet hårdt sammen med de to andre drenge op til mesterskaberne.

Nils mødte en bokser i finalen fra Haslev ABK. Bokserne stod godt til hinanden, og boksede en jævnbyrdig kamp, som Nils dog tabte 4 – 1.

Shahid mødte en højrefodsbokser fra Gilleleje i finalen. Shahids modstander var lidt højere, og havde en lidt længere rækkevidde end Shahid. Begge drenge boksede godt, men bokseren fra Gilleleje var en anelse bedre end Shahid, som tabte kampen 5 – 0.

Selvom begge boksere tabte deres kampe, leverede de en flot indsats i nogle tætte kampe, hvor de formåede at passe på sig.

– Klubben ønsker de to boksere et stort tillykke med deres andenpladser, og samtidig sender klubben et tillykke til deres modstandere med deres sjællandsmesterskab, lyder det fra Bo Bendix Merkel fra Haslev Bokseklub af 1976.

Haslev Bokseklub af 1976 holder til på Vesterled 16, hvor der både trænes boksning (fra 10 år) og motionstræning (fra 15 år). Mangler du noget at lave i aftentimerne? Så mød op og få en prøvetime eller to. Her er plads til alle og kontingentet er billigt.

Spørgsmål til de to hold? Man kan følge Haslev Bokseklub af 1976 på facebook og kontakte dem på telefon 20953327.

Kommentarer