Haslev

Haslev bokseklub til breddestævne i Kalundborg

Foto: Bedste diplom pige: Maria Füssman, Korsør ABK. Bedste diplom dreng: Sebastian Kabling, Haslev 1976. Præsenteret af Team SABU træner, Jesper Christiansen.

Haslev bokseklub af 1976 stillede med fire boksere til breddestævnet i Kalundborg i weekenden.

Lørdag den 13. januar deltog Haslev bokseklub af 1976 til et breddestævne i Kalundborg. Klubben havde tilmeldt 5 boksere, men der var kun kamp til 4 af dem. Sander som har sin daglige gang på Nordskovskolen, var der desværre ikke nogen kamp til. Det var rigtigt ærgerligt, da Sander har trænet hårdt for, at komme i form til sin første diplomkamp.

Brødrene Shahid og Adil var begge tilmeldt til, at skulle bokse deres første rigtige kampe. Nils og Sebastian var tilmeldt til at bokse diplomkampe. Der var kun en rigtig kamp til Adil, så Shahid, Nils og Sebastian boksede alle 3 diplomkampe

Diplomkampe adskiller sig i forhold til rigtige boksekampe ved, at der aldrig må bokses med råstyrke, men udelukkende teknisk. Bokserne bedømmes på parader og undvigelser, balance og fodarbejde samt rene slag. Opnår bokseren 27 point, udløser dette et diplom.

Adil mødte en god modstander fra cik, som havde bokset 3 kampe i forvejen. Adil tabte kampen 3-0 men blev på ingen måde udbokset, de to boksere stod godt til hinanden, men bokseren fra cik var lige en tand bedre og lidt mere erfaren en Adil.

Shahid og Nils boksede begge rigtigt flot og fik begge to 26 point i deres kampe.

Sebastian opnåede i sin blot anden diplomkamp, at få 27 point hvilket udløste et diplom. Yderligere blev han kåret til at være stævnets bedste bokser på drengesiden, hvilket både Nils og Shahid også har prøvet.

Der var en rigtig god stemning blandt boksere, trænere og de mange familiemedlemmer, som var mødt op for at bakke deres børn op.

Haslev Bokseklub af 1976 holder til på Vesterled 16, hvor der både trænes boksning (fra 10 år) og motionstræning (fra 15 år). Mangler du noget at lave i aftentimerne? Så mød op og få en prøvetime eller to. Her er plads til alle og kontingentet er billigt.

Spørgsmål til de to hold? Man kan følge Haslev Bokseklub af 1976 på facebook og kontakte dem på telefon 2095 3327.

Kommentarer