Haslev

Haslev Bokseklub til diplomstævne

Her weekenden har Haslev Bokseklub af 1976 været til endnu et stævne. Denne gang gik turen til København, hvor bokseklubben BK Kelly lagde lokaler til et diplomstævne.

Klubbens yngste bokser Silas skulle i sin femte diplomkamp møde en modstander fra Færøerne.
Diplomkampe adskiller sig i forhold til rigtige boksekampe ved, at der ikke må bokses med råstyrke, men udelukkende teknisk. Bokserne bedømmes på parader og undvigelser, balance og fodarbejde samt rene slag. Opnår bokseren 27 point, udløser dette et diplom.

Silas var lidt nervøs inden kampstart, men da han kravlede ind under torvene og op i ringen, fik han rystet nervøsiteten af sig. Silas var højere end sin modstander, og formåede at udnytte sin længere rækkevidde. Som kampen skred frem, blev Silas bedre og bedre til at holde sin modstander på afstand ved slå lige slag, når han kom for tæt på. Da gong gongen lød for sidste gang, havde Silas opnået 29 point og fik sit første diplom med hjem plus en masse erfaringer, som han kan drage brug af i sine kommende kampe

Kendetegnende for klubben er, at der er et stærkt sammenhold blandt de unge, som går til boksning.

Hvis du har lyst til at komme over og træne sammen med Silas og alle de andre så kontakt Bo Merkel på tlf: 20 95 33 27. Vi træner tirsdag og onsdag i hallen ved det gamle seminarium, Vesterled 16, 4690 Haslev.

Kommentarer