Helge Voldbjerg udstiller i Roholte Aktivitetshus

Roholte: Helge Voldbjerg fra Hedehusene vil de kommende måneder udstille i det tidligere Roholte Forsamlingshus

Helge er uddannet klejnsmed og er meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stålet. Han bliver inspireret af sine omgivelser og motiverne er primært kroppe, der er skåret i rustfri stålplader og bearbejdet. Han arbejder med de runde følsomme former i det rå og hårde stål, som udtrykker yndefuldhed, smidighed og elegance.

Han skærer, banker, sliber, polerer eller varmebehandler metallet til farvenuancer, der går fra det blanke pistolblå til det gråbrune matte. Værkerne er mest sat op som relieffer, der tredimensionelt svæver ud fra underlaget. Han laver dog også skulpturer i rustfrit stål/natursten/vand og lys.

Helge Voldbjerg har udstillet mange steder bl.a. Brøndsalen, Frederiksberg, Artville, Art in mind i Skagen, Samart, Galleri Blå, Galleri Svanen, Musicon, Palæfløjen, Roskilde, Galleri Working Art, Tinghusgalleriet i Fredensborg, Filosoffen i Odense, Kulturspinderiet i Silkeborg, Kunstforeningen Foyer’en, Humlen samt i mange virksomheder.

Udstillingen kan ses ved arrangementer i Roholte Aktivitets- og Foreningscenter.

Først kommende arrangement er en musikaften med Kludeegen på lørdag.

Læs også: Visesang og italiensk mad hos Kludeegen på lørdag

Torsdag den 25. april er der Hyggespisning med Familie & Samfund fra klokken 18 til 20 med tilmelding til Irene på telefon 5672 5142 eller Ruth på telefon 5672 5293 senest mandag den 22. april.

Man kan meget mere om Roholte Aktivitets- og Foreningscenter på www.roholteaktivitetscenter.dk.

Hvis du er interesseret i at udstille, så kontakt Signe Rasmussen på mail kunstiraf@gmail.com.

Kommentarer