Haslev

Hvem skal have årets handicappris?

Handicaprådet uddeler hvert år en pris til personer/virksomheder/foreninger, der yder en særlig indsats for handicappede i kommunen. Er du kandidat til årets Handicappris? eller kender du en, som er – så læs videre:

 

Handicaprådet i Faxe Kommune uddeler igen i år sin Handicappris. Prisen tildeles den person, virksomhed, organisation eller institution, som har fremmet lige muligheder for personer med handicap. En vis lokal forankring er en betingelse for at kandidere til prisen.

I sin tildeling vil Handicaprådet ikke kun se på tilgængelighed og jobskabelse, men vil også tillægge det værdi, at der er tænkt ud over de traditionelle rammer.

Handicapprisen kan almindeligvis ikke gives til medlemmer af kommunens Handicapråd.

Handicapprisen er på kr. 5.000,-. Prisen vil blive overrakt til prisvinderen ved Haslev Kulturnat i Haslev fredag den 27. september 2019.

Er du kandidat til at vinde denne pris, eller kender du en person, virksomhed, organisation eller institution, der er kandidat til prisen, skal du sende din begrundede indstilling til:

Faxe Kommune
Center for Familie, Social & Beskæftigelse, att. Handicaprådet
Frederiksgade 9
4690 Haslev

Eller via eboks til Faxe Kommune, Att.: Handicaprådet (link til post til kommunen findes på kommunens hjemmeside)

Som minimum bør indstillingen indeholde:

  • Navn og kontaktoplysninger på både indstilleren og kandidaten
  • Begrundelse for, hvordan kandidaten har gjort sig fortjent til Handicapprisen

Indstillingerne skal være modtaget senest søndag den 1. september 2019.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med Handicapprisen kan rettes til Marieke Klauder Sandvad på tlf.: 56 20 35 05 eller på mail: mklau@faxekommune.dk.

Kommentarer