Rønnede

Julebal på Dalgården

Julebal på Dalgården. Foto & video Faxe Kommune.

I sidste uge var der julebal på Dalgården i Rønnede. Et hyggeligt julearrangement for demente og deres pårørende.

Risengrød, juleøl, æbleskiver og knas – og så intet mindre end huske-dans. Frivillighedskoordinator Sara havde stablet det hele på benene med en håndfuld kolleger fra demensteamet og ikke mindst en flok frivillige.

Danseunderviser Bent, og Lissie og Ole på harmonika. Og udvalgsformand Dorthe Egede Borg læste op af Peters Jul.

Hvis du bliver inspireret af at se dansen i videoen herunder, ja så er der altså både huskedans og sang på Dalgården den 6. januar, 20. januar, 3. februar og mange flere datoer i foråret. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men man kan høre mere hos Dorte, fysioterapeut på 2926 0883 eller Katja, ergoterapeut på 2926 0999.

Julebal på Dalgården

Mandag var der julebal på Dalgården i Rønnede. Et hyggeligt julearrangement for demente og deres pårørende. Risengrød, juleøl, æbleskiver og knas – og så intet mindre end huske-dans. Frivillighedskoordinator Sara havde stablet det hele på benene med en håndfuld kolleger fra demensteamet og ikke mindst en flok frivillige. Danseunderviser Bent, og Lissie og Ole på harmonika. Og udvalgsformand Dorthe Egede Borg læste op af Peters Jul. Hvis du bliver inspireret af at se dansen, ja så er der altså både huskedans og sang på Dalgården den 6. januar, 20. januar, 3. februar og mange flere datoer i foråret. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men man kan høre mere hos Dorte, fysioterapeut på 2926 0883 eller Katja, ergoterapeut på 2926 0999.

Gepostet von Faxe Kommune am Freitag, 13. Dezember 2019

Kommentarer