Faxe

Kan din fællesskabende forening bruge 10.000 kroner?

Er din forening med til at styrke fællesskabet og sammenhængskraften i dit område, og kan den bruge en hjælpende hånd på 10.000 kroner?

Så søg Andels donationsprogram inden den 10. september.

Bidragter til de mindste, udstyr til de klatreglade og kunstnerbænke til dem, der bare gerne vil sidde og nyde naturen – kun fantasien sætter grænser, når foreninger og aktiviteter i regionen frem til den 10. september kan søge om en donation på 10.000 kr. fra det andelsejede energi- og fibernetselskab Andel, tidligere SEAS-NVE.

Det eneste krav er, at aktiviteten eller foreningen skal være med til at styrke sammenhængskraften og fællesskabet, og at foreningen eller aktiviteten foregår i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne:

”Som andelsejet selskab ligger det i vores DNA at give tilbage til det samfund, vi udspringer af. Alene kan vi rigtig mange ting, men det, vi skaber i fællesskab, er noget helt unikt. Derfor uddeler vi to gange om året 10.000 kr. til ti foreninger og aktiviteter, der styrker sammenhængskraften i regionen. Så sidder du eller din forening inde med en god idé, der har fællesskabet i fokus, så vil jeg stærkt opfordre jer til at søge”, lyder det fra kommunikationschef Rikke Harbo Trikker.

Donation giver nye muligheder

En af de foreninger, der i foråret modtog en donation fra Andel, er Holbæk Klatreklub. Over de seneste år har foreningen oplevet en stigende interesse for sporten og havde i den forbindelse brug for ekstra udstyr til at gøre klatre-glæden endnu større.

Derfor greb bestyrelsesmedlem Christina Heimann chancen og søgte om en donation:

”Andels donationsprogram rummer en bred pallette af forskellige donationsmodtagere, så jeg tænkte, hvorfor ikke give det et forsøg og se, om ikke vores forening også kunne blive en del af denne. Det var heldigvis tilfældet, og det har gjort det muligt for os at købe nye klatregreb, reb og diverse udstyr, så folk i alle aldre kan kigge forbi og dyrke den sportsgren, vi holder så meget af.”

Skal din forening eller aktivitet også komme i betragtning til Andels donationsprogram, kan du udfylde ansøgningsformularen på seas-nve.dk/donation.

Her kan du også møde nogle af de tidligere modtagere.

Deadline for ansøgning er den 10. september kl.14.00.

Kommentarer