Faxe

Kom til informationsmøde om bredbåndspuljen

Deltag i informationsmøde om bredbåndspuljen den 22. juni. Arkivfoto
Med lempelsen af forsamlingsforbuddet som følge af COVID-19 har Energistyrelsen igen mulighed for at holde informationsmøder om bredbåndspuljen. 

Energistyrelsen informationsmøde mandag den 22. juni klokken 16-18 på Kultunariet, Søndergade 12 i Haslev.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 19. juni, og der er et begrænset antal pladser. Man skal skrive til tele@ens.dk, hvis man ønsker at deltage.

Mødet bliver naturligvis afviklet i overensstemmelse med retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne.

Hvis du har et lokalt bredbåndsprojekt, så er det nu, du skal i gang med at forberede dig, så du kan søge tilskud fra bredbåndspuljen på 100 millioner kroner.
Ansøgningsrunden åbnede den 29. maj, og der er ansøgningsfrist den 26. oktober 2020. Du finder information om bredbåndspuljen på Ernergistyrelsens hjemmeside.

Der kan søges om tilskud til lokale bredbåndsprojekter i områder, hvor bredbåndsdækningen er meget dårlig. For at være tilskudsberettiget, må en adresse højst have mulighed for at få bredbånd med en hastighed på 10 Mbit/s download og/eller 2 Mbit/s upload. Der må ikke være udsigt til, at der vil komme bedre bredbånd på kommercielle vilkår inden tre år.

For at opnå mulighed for tilskud fra puljen skal man slå sig sammen lokalt for at forberede et bredbåndsprojekt. Projektet skal indgå partnerskab med en bredbåndsudbyder og kan derefter søge om tilskud.

Kommentarer