Coronanyt

Lækket notat: Indendørs idrætscentre står til åbning mandag

Faxe Svømmehal er blandt de mange idrætscentre, som måske kan åbne mandag.

Allerede fra på mandag ser det ud til, at det igen bliver muligt at komme i svømmehallen eller en tur i fittnesscenteret. Det skriver Jyllands-Posten på baggrund af et lækket notat om fase 3 i Regeringnes genåbningsplan.

Notatet er ifølge Jyllands-Posten udarbejdet af Kulturministeriet, og heri lyder det, at man ønsker at »genåbne alle lokaler, hvor der udøves idræts- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller og træningscentre«.

Oplægget blev sendt ud fra Kulturministeriet til partierne fredag aften og skal forhandles endeligt på plads i denne weekend.

Partier på Christiansborg positive

SF’s idrætsordfører Charlotte Broman Mølbæk er en af politikere, som bakker op om forslaget, men ønsker, der skal udarbejdes mere specifikke sundhedsretningslinjer.

– Jeg har tillid til, at foreningerne og klubber godt selv kan finde de bedste løsninger, for det er sjældent os politikere, der er klogest til det. Men som parti er vi optagede af at tage et ansvar på os for at sikre sikkerheden. Derfor har jeg bedt om mere viden om retningslinjerne, fortæller hun til Jyllands-Posten

Kommentarer