Haslev

Ny bolig- og markedschef i Møns Bank

Møns Bank opretter en ny stilling på et vigtigt fokusområde.

 

 

Med åbningen af en ny afdeling i Rønnede i maj måned udvidede Møns Bank sit markedsområde fra Næstved mod Haslev, Faxe og ud mod Stevns, og den samlede geografi omfatter nu Syd- og Østsjælland, Møn og Nordfalster.

 

– Der er behov for, at vi koordinerer indsatserne i vores markedsområde, og derfor har vi fundet det formålstjenligt at oprette en ny samlende funktion,  siger bankdirektør Flemming Jul Jensen.

– Det sker for at udvikle vores produktudbud til både private og erhverv, hvor især realkredit er et vigtigt fokuspunkt.

 

Den nye stilling har navn af bolig- og markedschef, og i dén funktion er Steen Normann Olsen netop ansat.

 

– Steen begynder i banken den 1. september, og det glæder vi os meget til,” fortsætter Flemming Jul Jensen. ”Han har de kompetencer, der skal til for at styrke Møns Banks position i markedet.

 

Steen Normann Olsen er 50 år og kommer fra et job som afdelingsdirektør i Nykredit, bl.a. med ansvar for forretningssupport og bank- og realkreditadministration. Derudover har han været centerdirektør for forskellige centre på Sjælland, herunder i Køge. Alt i alt har han arbejdet i Nykredit i 23 år.

 

– Steen kommer dermed med bred erfaring i betjening af kunder samt udvikling af processer og forretningsgange, der medvirker til en effektiv organisation, tilføjer Flemming Jul Jensen.

 

Steen Normann Olsen er gift med Bitten, som arbejder i styrelsen for patientsikkerhed, og sammen har de to voksne børn. Parret er bosat på Frederiksberg, men arbejder på at flytte til området, som familien kender godt, idet både Steen og Bitten er født og opvokset på Lolland. I fritiden nyder hele familien at cykle og har ofte racercyklerne med på ferie. Derudover deltager familien i flere Triathlon-stævner, og Steen har selv gennemført 5 ironman.

Kommentarer