Livsstil og forbrug

Ny iPhone 12 sætter standarden højt

Tirsdag lancerede Apple den nye iPhone 12 serie, som snart forventes til Danmark. Annoncørbetalt indhold.

Det er blevet den tid på året, hvor Apple igen trækker i det stiveste puds for at præsentere endnu en model af deres klassiske og ikoniske iPhone. I år er det 12 lanceringer siden, Apple viste deres første iPhone frem – og man må nok sige, der er rendt meget vand under broen.

Men årets lancering var da også vildere, end man egentlig havde forventet. Og for rigtig mange virker der nu, timer efter lanceringen, uvirkeligt, at der var så mange nye features til den klassiske iPhone.

Nyt slim design med nyt opgraderet hardware

En af de ting, der måske i virkeligheden kom mest bag på de mange seere, der sad klar ved skærmen, da Tim Cook gik live, var, at man i den nye Apple iPhone 12 har valgt at gå tilbage til et ældre designmønster. Et design, man ikke har set i mere end 7 tidligere modeller, men som man arbejdede med i nogle af de allerførste modeller, Apple lancerede.

Men selvom man har valgt et velkendt ældre designmønster, har man alligevel ikke valgt at ligge på den lade side. Og imponerende var det da også, da det blev offentliggjort, at den nye iPhone 12 blev 11% tyndere end tidligere modeller. Isoleret ser virker det måske ikke så vildt. Men sammenholdt med, at samtlige funktioner har fået en ikke-uvæsentlig opgradering, er det alligevel ret imponerende.

OLED-skærm i alle modeller

Til forskel fra tidligere modeller har Apple med deres iPhone 12 valgt at lancere samtlige modeller med samme høj-kvalitets-skærm, OLED. En teknologi, som ikke har set mange år på markedet, men som i den grad er blevet populær.

At Apple vælger en OLED-løsning er måske ikke underligt i sig selv, men at de vælger den samme vilde løsning i såvel de store som de små modeller er anderledes – og betryggende for forbrugeren, der også gerne med en iPhone 12 Mini vil have en skærm-løsning, der er lidt udover det sædvanlige.
Nyt kamera, der sætter det ”almindelige” kamera ud af spil

Til sidst er det også værd at nævne, at Apple med deres iPhone 12 igen i år går endnu længere med en banebrydende kamera-løsning, der virker helt voldsom at implementere i en smartphone.

For selvom man selvfølgelig havde forventet, at Apple ville udstyre sin nye iPhone med en endnu bedre linse, der giver både et skarpere billede og bedre farve-opløsning, er kameraet i den nye iPhone også innovativt på mange andre måder – som man ikke ofte ser det hos smartphones.

Herunder er det blandt andet bemærkelsesværdigt, at Apple har valgt at udvikle en løsning, der kan tilbyde 100 % fokus, auto-stabilisering, deep fusion og 4 x optical zoom. Alle funktioner, man mere eller mindre kun kan se i et professionelt kamera.

Alt i alt kan man hurtigt konkludere, at den nye iPhone 12 ikke bare blev ”endnu en iPhone-lancering”, da den medbringer nogle fede nye features, som løfter din smartphoneoplevelse til nye højder.

Kommentarer