Haslev

Ny livsstils butik Veras Verden

Se billedserie

Livsstilsbutikken Veras Verden holder åbningsfest lørdag d. 6. juli kl. 11-16. Butikken ligger på Hesede Hovedgård lidt syd for Haslev tæt på Gisselfeld Kloster. Samme sted havde Isabella Smith tidligere sin butik.

Det er den lokale handelsvirksomhed NIJI, som står bag butikken. NIJI sælger sine varer gennem 550 forhandlere i 26 lande i Europa.

Udover deres egne mærker Raumgestalt og CoolSnowGlobes kommer butikken til at have varer fra forskellige dele af verden. Varerne kommer hovedsageligt fra mindre leverandører, som ikke tidligere har solgt deres varer i Danmark.

I butikken vil der blive solgt spændende ting til hus og have. I husets køkken vil der være et stort udvalg af lækre delikatesser som te, chokolade, lemonade, mandler og olivenolie. Der vil være et stort udvalg af gode og anderledes gaveideer – lige fra værtindegaven til gaven til den store dag.

Gennem de mange år hvor vi har deltaget på messer i særligt Paris, London og Frankfurt har vi mødt mange spændende virksomheder, og jeg har ofte sagt ”når jeg får en butik, vil jeg sælge jeres varer”, så de sidste par uger har der været nogle glædelige gensyn, når jeg har ringet dem op udtaler Nicolaj Lund Jensen.

På første salen åbner Veras Verden samme dag galleriet for kunsthåndværk ”Helt Lokalt”. Ved åbningen viser syv lokale kunsthåndværkeres deres arbejde, som er udført i blandt andet glas, pil, tekstil, træ og keramik.

Vi har i vores lokalområde nogle fantastisk dygtige kunsthåndværkere og med galleriet giver vi dem et udstillingsvindue for turister såvel som lokale siger Nicolaj Lund Jensen.

På grund af det store netværk har Veras Verden mulighed for at købe nogle spændende varer til gode priser. Der vil hver weekend være et par rigtig gode tilbud, som vil blive annonceret på Veras Verdens Facebookside og Instagram.

Kommentarer