Haslev

Nye sendetider på Radio Rollo

Grundet Radio Østsjælland er vendt tilbage på frekvensen, er sendetiderne nu delt op, så lytterne på 104,7 MHz nu kan få mere ud af det.

Meget kort fortalt ser vores sendetider nu ud sådan her:
Mandag 16 til 21
Tirsdag 16 til 21
Onsdag 16 til 21
Torsdag 16 til 21
Fredag 22 til 01
Lørdag 18 til 01
Søndag 16 til 21

Penslet ud, så kan man se herunder, hvor store ændringer der faktisk er:

Radio Rollo har derfor valgt at prøve at sende Eftermiddags Pop i hverdagene fra kl. 16 til 18.
Det gør de hver anden mandag
Hver onsdag og torsdag
Eftermiddags Pop er popmusik fra 70’erne, 80’erne og 90’erne
Dette sendes af DJ Com

Radio Rollo har også flyttet rundt på lidt programmer.
Modsat hver anden mandag i stedet for Eftermiddags Pop, sender vi programmet Rollos Guldalder, som de før sendte hver anden søndag lige over frokost.
Nu sendes det ulige uger fra kl. 16 til 18.
Hanne er i studiet og passer teknikken.

Et andet program som de har rykket er Country timerne, hvor de før sendte det om onsdagen, er det nu rykket til at blive sendt hver tirsdag fra kl. 16 til 18.
Det betyder også at Frank er vendt tilbage efter en kort pause, da det passer ham bedre at sende om tirsdagen på et tidligere tidpunkt.

Jukeboksen med Lars Rytter er rykket fra om søndagen, til mandag kl. 18 til 19
Ligeledes er programmet Kickstart rykket fra mandage til tirsdage, og sendes samme tid – altså fra kl. 18 til 19

Torsdagen har radioen ikke rørt ved, kun tilføjet Eftermiddags Pop – her sender de stadigvæk Hanne’s hitparade hver anden torsdag fra 18 til 21 og modsat hver anden torsdag, er Yasmilah på med En verden af Grand Prix fra 19 til 21

Hele fredag aften er næsten udgået og sendes nu af Radio Østsjælland, men vi er tilbage med Fredagsmixet kl. 22 og sender det frem til kl. 01.

Om lørdagen har de også ændringer på programmet.
Fra kl. 18 til 20 sender vi i øjeblikket Lørdagsmixet men det er planen at IQ Langbortistan med Jago skal vende tilbage – Jago skal blot lige have det hele parat.
Fra kl. 20 til midnat, sender Rollo nu Valhalla – der var ønske fra både lyttere og studieværter om de ikke kunne starte med at sende det lidt tidligere, så det gør vi selvfølgelig for at glæde alle.
Det betyder også, at radioen har fået en studievært mere på programmet – så nu kan man opleve at høre både Mikkel, Peter, Hanne og Henrik på skift i programmet Valhalla.
Efter Valhalla sender Rollo så NatMixet med DJ com – for ligesom at slutte lørdagen af – det gør vi fra midnat til kl. 01

Søndagen er blevet kortere.
Rollo starter nu med søndagsgæsten fra kl. 16 til 18 – altså ingen ændringer i tiden, de sender dette program og det er der heller ikke i programmet Gospel Sound som sendes fra 18 til 20, og slutter så søndagen af med Gudstjeneste som radioen har gjort siden 2017 der sendes fra Faxe kirke.
Den sendes kl. 20 til 21.

Oven i det, skal det nævnes, at Radio Østsjælland sender følgende dage:
Fredage fra kl. 11 til 22 hvor de tager over
Lørdage fra kl. 08 til 18 hvor de igen tager over
Søndage fra kl. 08 til kl. 16 hvor de så afslutter søndagen kl. 21.

Til sidst skal lige nævnes at udenfor normale sendetider på 104,7 MHz, så kan man altid lytte til Radio Rollo via internettet, hvor der sendes 24/7 (hvilket betyder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen).

 

Kommentarer