Haslev

Nyt fra Radio Rollo

Radio Rollo har i halvandet års tid haft en udsendelse som hedder “En Verden af Grand Prix” – den næste udsendelse sende i forlænget udgave grundet gæstevært fra storbyen Odense.

Her er hvad studieværten Yasmiliah Justif selv skriver om programmet:

Første program d. 22/2-18 med Yasmilah Justif som vært
Yasmilah har fået Eurovision ind med modermælken, forældrene har altid gjort det til en særlig dag. Hun har altid esket at lytte til musikken, og er idag medlem af den danske fanklub. Programmet sendes hver 2. torsdag på Radio Rollo fra 19-21.

Eurovision sæson starter omkring jul og slutter midt i maj. I denne periode handler programmet altid om de forskellige lokale finaler og de bidrag, der bliver sendt videre til finalen

Fra maj til december bliver der lavet temaer. I øjeblikket er det et land ad gangen, hvor lytterne er med til at stemme på den bedste sang fra landet.
Programmet er så populært nu, at flere melodi grand prix fans selv tager initiativ til at være medværter nu.

Programmet har dog fået ny fast medvært pr. 3/10-19. Hun hedder Jozefine Krohn Nomann, og den faste lytterskare tager rigtig godt imod hende.
Den 3/10 kommer Lars Bo Christensen fra Odense og er medvært, så de bliver 3 i studiet. Radio Rollo har fået udvidet sendetiden til 4 timer mellem 18 og 22, da radioen har et stort tema denne gang. Der spilles musik fra Eurovision kunstnere, men ingen af sangene har været med i Eurovision. Igen skal der stemmes om, hvilken kunstner der så gør det bedst uden for konkurrencen. Stemmerne kommer fra et arrangement som køres via Facebook under hver eneste udsendelse, så det er lytterne, som er med til at bestemme, hvilken melodi, der er den bedste – set fra et fælles synspunkt.

Kommentarer