Haslev

Økonomisk håndsrækning fra SEAS-NVE

Er du en del af en forening eller et initiativ i Region Sjælland, som kan bruge en hjælpende hånd på 10.000 kroner? Så er det nu, du skal søge SEAS-NVE’s donationsprogram.

Energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE ønsker at sætte fokus på og styrke de mange lokale fællesskaber og den positive udvikling i Vest-, Øst- Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne. Her ser mange gode initiativer løbende dagens lys, og derfor har koncernen siden 2013 uddelt i alt 120 donationer på 10.000 kroner til lokale foreninger og initiativer.

Spejdere, fodboldklubber, lokalteatre, e-sportsklubber og krisecentre er nogle af dem, som har modtaget støtte, og nu åbnes der op for efterårets pulje:

For os er det vigtigt at skabe værdi til hver enkelt af vores andelshavere og til vores fællesskab i regionen – til det, vi har sammen. Derfor giver vi to gange årligt en økonomisk håndsrækning til ti udvalgte initiativer, som spiller en vigtig rolle for sammenhængskraften i lokalsamfundet. Med en håndsrækning til disse lokale initiativer håber jeg, at vi kan være med til at skabe værdi for rigtig mange mennesker, fortæller Jesper Hjulmand, adm. direktør i SEAS-NVE.

Skal din forening komme i betragtning til SEAS-NVE’s donationsprogram, kan du udfylde ansøgningsformularen på seas-nve.dk/donation, hvor du også kan møde nogle af de tidligere donationsmodtagere.

 

Deadline for ansøgning er den 10. september kl.14.00.

Kommentarer