Navnenyt

Omsorgsfuld ledsager fylder 70

Faxe Kommunes måske mest omsorgsfulde ledsager, Anne-Margrethe Sørensen fylder 70 år den 22. oktober 2019.

Man finder ikke et dame der er mere aktiv og som yder mere omsorg for andre mennesker end hende. Hun arbejder (stadig) som ledsager i Faxe kommune på deltid og har været der i ca. 30 år.

Hun blev født på Danergården i Atterup Overdrev i 1949 og har boet der lige siden. Hun passer og plejer deres store hus samt over 1½ hektar have, hvor hun svinger hakkejernet, klipper hæk og meget andet.

Hvis et af hendes 15 børnebørn eller 2 oldebørn har brug for pasning, så klarer hun også det og gerne flere af gangen. Jo flere jo bedre, det holder mig ung, som hun siger. Hun er altid klar til omsorg og hjælp, til os 3 døtre, vores far og resten af familien.

Hun er medlem af Fit&Sund i Faxe og dyrker næsten dagligt enten Bodypump, Combat, Seniortræning eller Spinning. Ikke nok med, at hun er på Seniorholdene, de formiddage hvor hun ikke arbejder, nej så dyrker hun også Spinning om aftenen med os døtre, bare for hyggens skyld.

Anne-Margrethe er alders præsident på Spinningsholdet, hvilket man på ingen måde kan mærke, for damen giver den fuld gas og kører snildt 25 kilometer på sådan en spinningstime.

For at fejre Anne-Margrethe, vil der afholdes åbent hus, den 22. oktober kl. 13.00 på hjemmeadressen, Overdrevsvej 29, 4653 Karise.

Kommentarer