Haslev

Peter Joensen har nu uddelt 30.000 kroner

Haslev: Byrådsmedlem for de konservative, Peter Joensen har samlet uddelt 30.000 kroner til det  frivillige og sociale arbejde i Faxe Kommune.

I forbindelse med valgkampen til Byrådet i Faxe Kommune i efteråret 2013 lovede Peter Joensen, at han, hvis han blev valgt ind i byrådet, ville give en del af det beløb han får udbetalt i vederlag som byrådspolitikker, til velgørende formål i Faxe kommune.

– Vi er nu lidt over halvvejs byrådsperioden og projektet med anerkendelse og støtte til det frivillige og sociale arbejde i Faxe Kommune har indtil nu uddelt i alt 30.000 kroner, oplyser Peter Joensen.

Den sidste donation á 5.000 korner fra 2015 er ultimo april overrakt til Oasen i Haslev. Et aktivitetscenter, som henvender sig til selvhjulpne efterlønsmodtagere, førtidspensionister og pensionister i Faxe kommune.

Pengene blev overrakt ved Oasen’s Åbent hus arrangement på Grøndalscentret den 27. april 2016, hvor der var cirka 70 aktive og glade deltagere til musik, sang, hygge samt kaffe og kage. Beløbet skal bruges til en kulturel bustur med museumsbesøg for deres målgruppe.

Læs også: Peter Joensen forærer 15.000 kroner væk

De to øvrige modtagere af 5.000 kroner fra 2015 var ’Ladepladsen i bevægelse’, tilskud til anskaffelse af træningsmaskine og ’Stafet For Livet’, et lokalt bidrag til kampen mod kræft). Disse har tidligere modtaget deres donationer.

Alle modtagerne fra 2014 og 2015 kan man læse mere om på hjemmesiden C-Joensen.dk eller på facebook.

 

Kommentarer