Haslev

Politiet uddanner også kontorelever

Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Denise på 29 år har netop færdiggjort kontorelevuddannelsen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. På to år har hun været rundt i seks forskellige afdelinger, fordi Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis arbejde spænder vidt og bredt.

– Før jeg startede havde jeg meget en opfattelse af politiet, som dem, der bar uniform og opklarede kriminalitet. Jeg har i den grad lært, at for at holde hele biksen kørende så er politiet meget mere end det.

Under min uddannelse har jeg siddet med alt fra regnskab, tilladelser til arrangementer og besvaret opkald i servicecentret til at hjælpe til hos anklagemyndigheden. De forskellige steder har givet mig en kæmpe indsigt i, hvad politiet er for en størrelse, og jeg har lært rigtig mange forskellige kompetencer. Mit speciale er i offentlig administration, men jeg er sikker på at jeg med min uddannelse også sagtens ville kunne arbejde i det private – fx for en advokat.

Efter Denise har afsluttet sin uddannelse, er hun blevet ansat i servicecentret. Hvis du ringer 1-1-4, kan du derfor være heldig at få hende i røret.

Hvis du selv er interesseret i kontorelevuddannelsen, kan du læse mere i denne folder: https://bit.ly/2kF22Km

Kommentarer