Karise

Postnord åbner nyt udleveringssted hos lægårdens camping

24. april åbner PostNord en ny Collect Shop hos Lægårdens Camping, hvor man nemt og hurtigt kan hente sine pakker fra nethandlen.

 

– Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst. Det skal være nemt og hurtigt at hente sin PostNord-pakke, og derfor er jeg glad for, at Lægårdens Camping nu også bliver en valgmulighed, når man bestiller en pakke over nettet til afhentning., siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben alle ugens dage kl. 7.00 – 20.00.

Vi glæder os til at komme i gang, for det har stor betydning for os at kunne tilbyde vores gæster en ekstra, god service som at kunne hente deres pakker fra nethandlen her hos os, siger Henrik Storm, der er indehaver af Lægårdens Camping.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Kommentarer