Livsstil og forbrug

Sådan får du uddannelse og børn til at hænge sammen

En del studerende har børn, og det kan til tider være svært at få det hele til at hænge sammen med studier, lektier og børnepasning, specielt hvis man er ene. Men det kan godt lade sig gøre, det gælder blot om at planlægge og blive ved med at fokusere på alt det gode, og at situationen ikke vil vare evigt.

3 gode råd undervejs

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man helt præcis får livet til at hænge bedst sammen og får alt til at gå op i en højere enhed. Men her kommer 3 gode råde, som måske kan hjælpe dig på vej. 

  1. Søg hjælp hos dine nærmeste. Måske er du så heldig at have en partner at dele ansvaret med, men det er desværre ikke alle, der har det. Her kan det være en fordel at søge hjælp hos dine forældre og din familie. Hør om de måske har mulighed for at passe dit barn en bestemt dag om ugen, så du altid ved, du har denne dag til uforstyrret at få lavet lektier.
  2. Udnyt hjælpen online. Det store internet kan også være en kæmpe hjælp for dig. Det giver dig nemlig mulighed for at spare en masse tid. Du kan for eksempel vælge at handle dine madvarer ind på nettet og få dem leveret derhjemme. Eller du kan shoppe tøj til både dig og barnet online, så du også sparer tid på det. En god børnetøjshjemmeside er luxkidz, hvor der er masser af lækkert børnetøj.
  3. Husk af slap af indimellem. Selvfølgelig er studiet vigtigt, og det er vigtigt at følge med, men det er også vigtigt at huske at slappe af en gang imellem og blot hygge dig med dit barn. Det vil give dig meget mere overskud til at læse på et andet tidspunkt. 

Kommentarer