Livsstil og forbrug

Sjællændere kræver fleksible TV pakker

En undersøgelse viser, at tre ud af fire personer, der er bosiddende i Region Sjælland, ønsker mere fleksible TV pakker. Det vil for eksempel sige, at de gerne vil have både streaming og TV i deres TV pakke, ligesom at de gerne vil have muligheden for at kunne udskifte både TV kanaler og streamingtjenester.

Der er ingen tvivl om, at danskernes TV vaner har ændret sig enormt meget i løbet af de seneste par år. Det tydeliggøres i denne undersøgelse, der netop viser, at fleksibilitet ligger højt på ønskelisten hos sjællænderne, når det kommer til valget af deres TV pakker.

Skræddersyede TV løsninger med mange valgmuligheder

Der ses i dag en generel tendens blandt danskerne til, at de vil have skræddersyede varer, da det handler om at skille sig ud. Det gælder for eksempel, når det kommer til valg af tøj og sko, der helst skal være unikke, men det gælder også i forhold til TV løsninger.

Der er en enorm bevidsthed blandt danskerne i dag i forhold til de valgmuligheder, de har, når det komme til medier. Det gælder ikke mindst for de danskere, der er bosiddende i Region Sjælland. Samtidig er der kommet et større udbud af både streamingtjenester og TV kanaler. Dette er især sket inden for de seneste par år.

En moderne TV pakke giver mulighed for udskiftning af tjenester og kanaler

Med det store udbud af TV kanaler og tjenester er der opstået en enorm efterspørgsel: Danskerne vil selv kunne vælge og vrage. På den måde får de nemlig mulighed for at sammenstykke deres egne underholdningsprodukter. Det handler således om, at produkter skal kunne være i stand til at stemme overens med den enkelte danskers ønsker og behov, når det kommer til både TV og film.

Sjællænderne vil blandt andet have en løsning, der både omfatter streaming og TV, ligesom at de vil have mulighed for at skifte både tjenester og TV kanaler ud løbende. Det er netop sådan, at disse personer karakteriserer en ønskværdig og moderne TV pakke i dag.

Sjællændernes behov ændrer sig dagligt

Noget andet ganske særligt ved sjællændernes medievaner er, at deres behov og ønsker ændrer sig dagligt. Derfor skal det være muligt at udskifte tjenester og TV kanaler ved hjælp af blot et enkelt tryk, hvis det altså stod til dem. Analysen peger eksempelvis på, at mange sjællændere bliver irriteret, hvis de ikke har adgang til en TV kanal, der viser indhold, de ønsker at se. Det gælder særligt, når der er tale om fodboldkampe eller TV serier.

En anden tendens, denne analyse peger på, er, at TV fortsat er meget vigtigt for sjællænderne, hvor kun få ønsker at nøjes med streamingtjenester.

et kræver dog, at disse TV pakker som sagt formår at leve op til de krav, der bliver stillet til dem. TV kanaler fås i dag gennem streamingabonnementer og TV pakker, og du kan her få hjælp til at vælge den rette TV pakke for dig.

TV er altså stadig relevant i dag. Det gælder især for danskerne i Region Sjælland. Dog stilles der i dag større krav til de TV pakker, der kan vælges, og det er især kravet om fleksibilitet, der er fokus på.

Kommentarer