Faxe

Skovly Plante Deko holder juleåbent

Se billedserie

Skovly Plante Deko på Lergårdsvej 40, 4640 Faxe, holder i år åbent 4 lørdage her op til jul.

Det er  lørdag den 10. nov. lørdag den 17. nov. – lørdag den 24. nov. –  og lørdag den 1.dec. Alle dage  fra kl. 10- 15–  og ellers har vi som altid åbent efter aftale.  Nu er det tid til at pynte op ved hoveddøren, og ikke mindst i haven, lave gravpynt, dekorere indenfor  i huset  osv.

Vi har  forskellige grundmaterialer til ”Gør det selv blomsterbindere” – ståltråd, halmkranse, oasiskranse m.m. Herudover mange spændende jernting til haven,  der fabrikeres på eget værksted, fx hjerter  i forskellige udgaver – som  kan pyntes med lyskæder, jernopsatser til krukker, jernkugler med og uden pil, forskellige jernkurve, stativer til ophæng af lanterner, og meget mere.

Nogle kunder har specielle ønsker, og ofte kan det også lade sig gøre at bestille lige netop det der passer til den enkelte kunde. Vi sælger også bundter med blandet dekorationsgrønt, det klipper vi selv efterhånden –  flere forskellige slags  kogler og meget mere.

Måske er der nogen der kender Skovly Plante Deko  fra Torvet i Haslev, vi har de  sidste 6 år   deltaget  i torvedagene på Haslev Torv –  fra april til oktober – den første lørdag i måneden –  her har vi fået så mange faste og trofaste kunder – og mange har også fundet vej  til Skovly Plante Deko på Lergårdsvej.

Kommentarer