Haslev

En socialdemokratisk valgfolder til hver kommune

En socialdemokratisk valgfolder til hver kommune fra Marianne Vind.

Region Sjælland består af 17 kommuner, som er meget forskellige. De har forskellige udfordringer, forskellig natur, forskelligt befolkningsgrundlag og forskellig erhvervsliv. Men de har alle sammen et samspil med EU. Og lovgivning og beslutninger taget i EU er vigtige for kommunerne.
Derfor har den socialdemokratiske kandidat til Europa-Parlamentet Marianne Vind interesseret sig for hver enkelt kommune og talt med borgere og politikere i dem alle. Det har ført til, at Marianne har lavet en folder, der vil blive delt ud af ulønnede frivillige i hele regionen. Der er lavet en til hver kommune, altså 17 forskellige med fokus på hvad EU betyder for hver kommune.
Marianne bor i Havdrup, er opvokset i Svebølle og er sjællænder med liv og sjæl. Det vil hun fortsat være, derfor vil hun også blive en naturlig samarbejdspartner for kommunerne, når hun bliver valgt til parlamentet. Der er ingen af de nuværende parlamentarikere, der bor i vores region og kender den helt i hverdagen – og det har de sjællandske kommuner brug for.
Hovedbudskabet er der samme, der er brug for et Europa med trygge arbejdspladser til alle, vores danske model og en grøn fremtid for vores børn. Marianne Vind samler det i en tekst – Vi kan stoppe social dumping, sikre trygge arbejdspladser og tage kampen op mod social dumping, hvis vi står sammen.

Kommentarer