Haslev

TEMA: Påskeklar!

Påsken er så småt over os, og mens det for nogle betyder aktivitet i køkkenet og påskefrokoster i godt selskab, så giver fridagene i Påsken også mange lyst til at tage hul på den spæde start af foråret i have og på terrasse. Aktiviteten stiger hos mange, mens andre benytter påsken til at trække stikket og få slappet godt af. Her på netavisen giver vi dig med dette TEMA:Påskeklar det lokale forspring til Påsken. 

Forår betyder, at det er tid til påskefrokost. Det er lig med familiehygge, god mad i godt selskab og når vi samles til påskefrokost er menuen noget af det vigtigste. Læs artiklerne i dette tema med gode råd til det gode brød til påskefrokosten og få også opskriften på slagterens langtidsstegte lammesteg.

Rykker du udenfor i det gode vejr, så har vi samlet en række tips til at komme igang med foråret på terrassen, og hjælper dig til at vælge de rigtige forårsblomster til blomsterkasserne på terrassen.

Efter al den aktivitet har du sikkert også behov for at trække stikket og udnytte påskedagene til at få ladet batterierne op igen – enten i Danmark eller på en rejse. Du får både tips til det perfekte lokale get-away og til at komme billigt udenlands i TEMA: Påskeklar!

God læselyst!

INDHOLDSFORTEGNELSE TEMA:Påskeklar! 

Kommentarer