Faxe

Uddrag fra døgnrapporten 24. august

Her kan du læse et uddrag fra døgnrapporten fra mandag den 24 august 2020

HELE KREDSEN: Tryg skolestart

Mandag morgen stod politiet igen klar ved en række af områdets skoler. Denne gang var der besøg på Stormarkskolen i Nakskov, Lindeskovskolen i Nykøbing Falster, Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg, Lille Egede Friskole, Kobbernakkeskolen, Kalbyrisskolen og Appenæs Friskole i Næstved, Eggeslevmagle Skole i Skælskør og Kulsbjerg Skole i Stensved. Generelt blev der kørt pænt. Dog blev der ved Kobberbakkeskolen, afdeling Sct. Jørgen, oprettet en enkelt sag om manglende sikkerhedssele. Ved Holbergskolen i Dianalund var politiets automatiske trafikkontrol stillet op fra klokken 11.16 til 16.30. Her blev 13 målt til at køre for stærkt, og en enkelt fik et klip i kørekortet.

FAXE: 17-årig sigtet for vold

Politiet fik mandag formiddag en anmeldelse om, at to mænd havde været oppe at slås på en adresse i Faxe.
Det var en 17-årig fyr fra Faxe, der var raget uklar med en 18-årig mand fra Odense, og den 17-årige havde slået og sparket den anden adskillige gange.
Den 18-årige blev efterfølgende behandlet for sine knubs på skadestuen, mens den 17-årige blev anholdt klokken 12.20 og sigtet for vold.
Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.
Den 17-årige blev løsladt efter afhøring klokken 15.00.

Kilde: Sydsjælland og Lolland – Falsters Politi.

 

Kommentarer