Faxe Ladeplads

Væbnet røveri mod SuperBrugsen i Faxe Ladeplads

Foto: Faxe Netavis.

Tre mænd truede sig til kontanter i SuperBrugsen i Faxe Ladeplads onsdag aften.

SuperBrugsen i Faxe Ladeplads blev onsdag aften udsat for røveri.

Det oplyser TV2Øst torsdag morgen.

Røveriet skete klokken 21.00 i forbindelse med lukning af daglivarebutikken, der ligger på Hovedgaden 24.

Her gik tre maskerede mænd ind og truede sig til et ukendt kontantbeløb.
Mændene havde en pistol og et bat med. Det er uvist, om mændene har brugt pistolen og battet til at true sig til kontantbeløbet.
– Hvis nogle har kørt, cyklet, løbet eller gået forbi i området ved Hovedgaden 24 og har set tre personer gå omkring mellem 20-21, hører vi meget gerne fra dem på 1-1-4, siger vagtchef Kent Edvardsen til TV2Øst.

Politiet arbejdede aftenen igennem på stedet og søgte med hunde i nærområdet.
I kraft af overvågningsbilleder fra butikken har politiet et fyldigt signalement at gå efter i efterlysningen af de tre mænd.

A: Ikke-etnisk dansk af udseende, 18-22 år, 170 cm høj, spinkel kropsbygning, mørk hudfarve og talte dansk med accent. Iført sort hue og sort maskering fra hals til nedover næsen. Sort trøje og sorte bukser.
B: Ikke-etnisk dansk af udseende, 18-22 år, 180 cm høj, spinkel kropsbygning, mørk hudfarve og talte dansk med accent. Iført sort hue og sort maskering fra hals til nedover næsen. Bevæbnet med bat.
C: Ikke-etnisk dansk af udseende, 18-22 år, ukendt højde, almindelig af kropsbygning, iført mørk jakke med hætte, snøre og et lyst logo på venstre bryst. Brune læderhandsker og mørke bukser med lyst logo på venstre lår. Sorte sko og bukser. Bevæbnet med pistol i højre hånd.

Kilde: TV2Øst.

Kommentarer