Vinterferie med familien

Skrevet af: John Wennerwald

Vinterferie er over os som tidligere år. Alligevel er det ikke som det plejer. Corona ændrer desværre udfoldelsesmulighederne for alle familier i år, og vi må derfor finde andre aktiviteter til børnene.

De fleste aktiviteter er nedlukket og vi er kun sammen med vores ”boble”.
Lyspunktet er, at vi trods alt er mere og tættere sammen med vores nærmeste. Sådan er det i vores familie. Der er mere ro og nærhed. Når vi ser tilbage til 2019, så har vi, når ugen er gået, haft mulighed for at være væsentligt mere sammen. Lange ”firkantede” arbejds/skole/SFO/institutionsdage prægede dengang hverdagen.

Vi søger alle efter at komme ”tilbage” til ”normalen” før Corona. Men er den nye virkelighed faktisk bedre i forhold til samvær med de nærmeste? Selvom det til tider kan være for meget af det gode, så nyder vores familie denne tid med mere samvær og færre aktiviteter. Tiden med lange dage i institutionerne og arbejde kan altid komme tilbage. Måske vil vi en dag se tilbage på denne tid med glæde og længsel.

Vinterferie uden aktiviteter kan være endnu en prøvelse for alle, men når tiden er gået, er det godt at være sammen med den lille boble.

Dette er et læserbrev indsendt af John Wennerwald. Du kan også indsende et læserbrev under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer